To write or not to write?

Aceasta a fost dilema noastra cea mai mare! In primul rand pentru ca talentul si creativitatea noastra predomina in alte domenii, mai putin in cel al scrisului, iar in al doilea rand, secretele noastre raman ale noastre, nu? Ei bine, am decis sa incep cu o gluma, iar scopul acestui blog este ca tu, Mireasa anului 2019, sa ai doar ganduri pozitive si amintiri fermecatoare despre nunta ta, iar noi dorim sa te ajutam catusi de putin in deciiziile tale. 

Culori!Culori!Culori!

Cand vorbim de trendurile in materie de nunti anul 2019 striga culori cu personalitate! Mai stii pata aia de culoare care iti atrage atentia si iti fixeaza privirea? Da-da, cea curajoasa care poate fi combinata cu toate celelalte si totusi sa ramana cea mai indrazneata. Se pare ca toate anotimpurile vor imprumuta culorile tomnatice si le vor mixa astfel incat tonul nuntii tale va fi complet diferit de obisnuitul pastel.  Totusi, daca iti place prea mult clasicul greenery dar in acelasi timp vrei sa fii in tendinta, nu te alarma. Multumim lui Meghan Markle si Printului Harry care au asigurat viitorul acestui trend pentru cel putin inca 2 ani.

Invitatii

Grafica. Stres. Cate ne trebuie? Cui le dam? Cat costa? Panica! Panica! Panica!

Draga noastra mireasa, totul e foarte simplu. Grafica cat mai simpla care contine cele mai importante detalii despre evenimentul tau. Ce zici daca invitatia ta va contine un scris caligrafic cu nuante aurii? Stii ce va face deosebita invitatia ta? Textura si culoarea cartonului, plicul si cel mai important sigiliu din ceara cu monograma voastra (pentru ca este nunta voastra, nu? ) Tot mai des mirii opteaza pentru un sigiliu cu ceara, care denota nu doar eleganta, ci personalizare si personalitate. Si ai incredere, sunt atatea modele si idei de a face un sigiliu spectacular incat nu vei fi niciodata banala.

Ah da, plicurile devin tot mai deosebite. Ce zici de un plic din hartie de calc decorata sau simpla prinsa cu o panglica eleganta si inchisa cu un sigiliu. Suna bine,nu? Asa ne gandeam si noi! Incepand de anul trecut ne-am dezvoltat un department specializat pe grafica de evenimente asadar va putem ajuta cu tot ce tine de partea de papetarie pentru nunta voastra.

Elemente decorative

Ce ziceam? Culori? Ah da! Sa stii ca si culorile uneori au nevoie de elemente care le-ar putea evidentia, iar jocul intre argintiu si o culoare inchisa este invincibil. Daca ti-ai dorit mult sa combini argintiul cu auriul dar ti-a fost frica, anul acesta nimeni, dar NIMENI nu are dreptul sa te critice, pentru ca acest tandem puternic iti va fura mintile. Imagineaza-ti un décor central pe mese cu suporti din oglinda, iar farfuriile si tacamurile sa fie aurii. Nu-i asa ca lumina calda a aurului se dubleaza ?

Sa stii ca oglinzile la nunta ta nu doar ii vor bucura pe oaspetii tai (momentele alea in care oaspetii se vor uita la ei pentru ca le place mult cum s-au imbracat pentru nunta TA), sau pe domnisoarele tale de onoare pentru faimosul selfie in oglinda, ci vor mari spatial iar combinate cu minimalismul in elemente decorative iti vor micsora si bugetul si in acelasi timp nu vei pierde nici din bogatia centerpiece-ului.

Ai fost la multe nunti, si le-ai vazut pe toate prietenele tale mirese cum se intrebau ce sa faca cu aranjamentele florale ramase? Solutia este simpla – ivestesti in mai putine flori, si mai mult in decoratiuni. Daca vei alege un aranjament la baza mesei sau eprubete/sticlute/cilindri cu florile tale preferate care pur si simplu nu pot lipsi in una dintre cele mai importante zile din viata ta, vei crea o atmosfera mult mai romantica, naturala, si vei accentua integritatea imaginii pe care ti-ai dorit-o pentru decorul meselor tale. (Dragi prieteni si colaboratori floristi, nu e vina noastra, chiar e vorba de trend. Noi va iubim!)

Pentru ca omenirea devine tot mai constienta in legatura cu daunele cauzate pamantului, tot mai des incepem sa vedem ca mirii aleg ca intreaga lor nunta sa fie mai organica, eco-friendly, cu invitatii care se pot planta (si aranjamente care se pot manca?). Acesta este unul dintre principalele motive pentru care mirii aleg tot mai mult sa investeasca in fete de masa, farfurii, tacamuri, servete. Cand vorbim de aceste elemente, neaparat vorbim si de scaune, pentru ca fiecare din acestea pot schimba complet aparentele unei sali. Sa nu uitam si de elementele boho – macramé, pene, elemente naturale care devin tot mai populare la noi in Romania. Stiu, te-am innebunit cu culorile, insa pana si paharele, tacamurile si suportii de farfurii le vor. Sa stii ca daca alegi fetele de masa albe, nu vei da gres, pentru ca acestea completate cu servete colorate si aranjamente atipice vor sparge clasicul alb, dar in acelasi timp vei pastra si eleganta acestora. (Spoiler alert! Le avem pe toate, iar noi zanele tale din povesti ti le putem oferi oricand, daca ne contactezi aici)

Decorurile atarnate  devin tot mai creative. Aranjamente atarnate de tavan in loc de clasicul centerpiece pe masa. Sau o arcada atarnata pentru un photo corner?

Nuntile devin tot mai mult doar despre voi. Mai stii ca am scris mai sus despre monograme? Decorurile devin tot mai personalizate, iar invitatii gasesc tot mai multe elemente care contin initialele mirilor. Fie pe mijlocul ringului de dans, fie pe servete, sau chiar pe aperitiv si candy bar (pentru ca sunteti niste dulci!). Neaparat incercati si varianta cu o bautura Signature, pentru ca e deosebit sa fiti bauti si sarbatoriti.

Tehnologie, mon cher!

O alta metoda de a schimba sala? Lumini ambientale, clar! Datorita faptului ca suntem in 2019, iar dragii nostrii savanti dezvolta tehnologia pana la cer si inapoi, pana si nuntile devin “afectate” de ele. Acum ai posibilitatea sa primesti pozele chiar in timpul nuntii, pana si un video frumos care te readuce la clipele de acum cateva ore (in cazul in care erai prea emotionata si nu ti-ai dat seama ca te-ai maritat si este nunta ta). Luminile sunt mult mai creative in culori si in felul in care va lumineaza pe tine, sotul tau si invitatii vostri, iar proiectiile pe scena sau perete vor arata orice va reprezinta. Si sa nu uitam de neon! Orice cuvant care va reprezinta va fi o bomba neonica pentru photo corner-ul vostru!

Distractie

Iti mai spunem un secret! Oglinda foto isi pierde din popularitate, pentru ca este in interesul vostru ca invitatii sa danseze pana nu-I mai incap pantofii! Anul acesta este mult mai mult despre distractie si surprize. Mirii aleg sa creeze experiente remarcabile pentru oaspetii sai alegand momente artistice inedite traditionale sau culturale. Un saxofonist care tocmai ti-a servit un cocktail? Sau un cantaret care te-a intrebat daca iti place cafeaua? Si siiigur daca vei chema domnisoare dragute care vor prezenta cigar bar-ul, cavalerii de onoare iti vor fi mai mult decat datori.

Daca scriu mai multe, te plictisesti, asa ca te asteptam sa-ti povestim mai multe cunoscandu-te la o cafea! Sper ca ti-a fost util blogul acesta, iar tu esti mult mai linistita si plina de idei, iar daca ti-am starnit curiozitatea sa stii ca iti suntem alaturi pentru orice detaliu care iti scapa, frica, sfaturi sau o foarfeca (pentru ca mereu suntem gata sa-ti sarim in ajutor)

P.S. We’re on vacation every single day, ‘cause we just LOVE our ocupation!