Ți-e dor.

Poate nu de temperaturi, de agitație și nesiguranță. Sigur nu de joburi, liste de to do, legi și sfaturi. Dar de sentimentul ăla de acasă, așa cum doar înconjurat de câmpiile, munții și marea noastră știm să ne simțim. Și de aia…vrei să vii.

Și uite câteva dintre lucrurile care te așteaptă pentru o nuntă în România, fie că sunteți de-ai casei sau unul dintre voi abia acum va descoperi cultura românească.

Nunta tradițională românească

Toți cei care vin acasă pentru nuntă tradițională românească o fac, marea parte, pentru câteva motive:

  1. Cel mai evident, pentru că vor să împărtășească această bucurie, a unei zile unice, cu familia și prietenii din țară.
  2. Apoi, pentru că este o nuntă multiculturală și unul dintre miri abia acum va cunoaște tradiția celuilalt.
  3. Și un motiv la care contribuie frumuseților României, pentru că aleg conceptul de destination wedding.  

Oricare ar fi motivul pentru care revii, alegi să celebrezi în România și ai nevoie de ajutorul specializat care să garanteze că nunta va fi una parcă ieșită din imaginația ta.

Da, părinții, frații și prietenii se vor oferi să ajute, dar recomandarea este să le faci și lor viața mai ușoară și ție să îți dăruiești liniște și să lucrezi cu o agenție de organizări evenimente.

1. Nunta noastră tradițională

Dacă unul dintre miri sau ambii vin special pentru nuntă în țară, șansele sunt ca marea parte a familiei și prietenilor să fie aici. Cunoașteți tradițiile, dar aveți și solicitări speciale, idei pe care vi le-a inspirat cultura în care ați lucrat.

Pentru aceste ocazii comunicăm intens, respectăm bugete și punem pe listă dorințe, inspirație și idei. Recomandăm locațiile care să acomodeze numărul necesar de invitați și oferim întregului eveniment caracterul festiv care nu sune doar Casă de piatră! Ci și Bine v-am regăsit!

Pentru că voi plecați din nou, vom face ca fiecare moment să fie special, să se simtă ca ”acasă” și lacrimile de dor să devină lacrimi de fericire, împlinire și liniște.

2. Nuntă mixtă cu tradițional feel

Genul acesta de nunți sunt mai intime. Și au potențialul de a fi povești cu adevărat fantastice. Cu o medie de 70 – 80 de persoane apropiate cuplului, locația poate fi una pe măsură. Te ajutăm să o alegem cât mai deosebită: cocoțați în vârf de munte la o locație cu super view sau într-un garaj industrial cu personalitate. Nuntă în grădină, la conac sau pe lac.

Acest tip de nunți ne solicită pe noi, ca agenție de wedding planning. Ca mirii să fie relaxați, preluăm sarcini complexe. Pentru că cel originar din România vrea sa includem tradițiile lui, iar celălalt pe cele din țara din care provine. Astfel, genul acesta de nunți sunt ca un spectacol.

Totul începe de la sosirea la aeroport unde avem pe cineva care preia invitații și îi aduce la hotelurile în care i-am cazat. În cameră îi așteptăm cu un program al zilelor pe care urmează să le petreacă aici. Dar și cu recomandări de pub-uri și lucruri pe care le pot face pe durata șederii lor aici.

Le organizăm excursii în cele mai frumoase zone ale României. Invitații clienților noștri se transformă la rândul lor în clienți pentru noi. Întrucât suntem persoanele lor de legătură pentru orice nevoie. Astfel evităm să punem presiune pe miri, aceștia fiind doar concentrați să se bucure de masaje, tratamente de tot felul și centrul atenției, fără să aibă grija invitaților veniți din afară.

La genul acesta de nunți în mod clar aducem ansambluri de dansuri populare, sau cântăreți de muzică populară. Amintirile sunt unele cu caracter tradițional românesc, iar micile detalii vor face toată experiența una specială.

  1. Destination wedding România

Un alt motiv pentru care cuplurile sau voi, cei care sunteți acolo, preferați să reveniți pentru nuntă în România sunt locurile excepționale pe care această țară a noastră încă le are de oferit. Împreună cu cei mai apropiați prieteni, faceți un party de neuitat pe meleaguri străbune. În aceste cazuri de multe ori organizez prin colaboratori și sesiuni foto speciale.

Acestea sunt preferatele noastre pentru că întâlnim oameni din culturi atât de diferite și prin simpla interacțiune pe care o au cu noi le schimbam percepția asupra minunatei noastre țări.

Am avut o nuntă cu un cuplu de australieni. Au venit 70 pers din Australia să facă nunta în Poiană. După câteva zile petrecute aici cu noi, cu excursii, cine, ieșiri de tot felul, când au plecat au mărturisit că au venit cu mare teamă în România. Citiseră atâtea lucruri urâte despre țara noastră și nu le vine să creadă cât de false au fost. Ce oameni frumoși suntem și în ce vis de țară trăim.

Nunta la munte

Eu personal mă hrănesc cu genul ăsta de complimente și acesta e unul dintre motivele pentru care ador nunțile organizate pentru voi, cei ce reveniți ca să trăiți aceste momente speciale aici, la noi, acasă.

În mod cert locația trebuie să fie una cu personalitate. Mereu am îndemnat clienții să aibă în vedere invitații din afară și pentru ei să creeze experiențe autentice.

Iar în Brașov, unde am realizat cea mai mare pare din nunțile la care am fost consultanți, nu ducem lipsă de locuri. Cu personalitate, cu priveliște, cu stil, cu eleganță sau shabby chic feel.

Și vă suntem alături, cu toată pasiunea pentru a pune în valoare sentimentul de ”acasă” și de a te face mândră, fericită și împlinită.

Ca amintirea să fie una ce persistă, cu mândria de a spune ”Uite, aici m-am născut!” sau ”Uite nunta noastră românească!” să fie constant un subiect de discuție cu grupul de prieteni, cunoscuți sau colegi din țara unde stai acum. Să organizăm împreună propria ta poveste!

 

Cum colaborăm pentru o nuntă în România

Comunicăm frecvent prin online.

Avem bugete pe care le respectăm și de cele mai multe ori clienții noștri cheltuie mai puțin decât s-au gândit că vor investi, pentru că noi știm să combinăm pachetele și serviciile în așa fel încât experiența finală să fie perfectă, dar accesibilă.

Menținem programul, ne consultăm cu privire la tradiții, necesar de ceremonie, cazări și suntem interfața ta cu locația, cu alte obiective și cu furnizorii.

La ce altceva te gândești când spui nuntă în România, tradițională sau destination wedding?  Hai acasă! La casă de piatră!

Din lumea de servicii de wedding planning

Secret cu papion – adică pentru a oferi oaspeților o experiență de neuitat: Permite-ne să pregătim un moment de suflet, din tradiția nunților românești, chiar dacă nu ești neapărat fan tradiție. Va fi ceva special de fotografia, de păstrat ca amintire și pornit conversații.

Sfat fără papion – adică pentru a trăi acest eveniment pentru tine: Nu face compromisuri de dragul familiei și nu te hazarda în a încerca să impresionezi familia jumătății tale. Alege să faci lucrurile care te hrănesc sufletește, nu care te consumă.

Alte idei pentru nunta ta:
Cu drag,
Echipa Bow Tie Events
Authenticity makes us stand out!
Portofoliu Servicii complete Idei
+40 755 297 526
info@bowtie-events.ro