Invitatie catre eternitate!

Dragele mele, sper ca noul an v-a prins pozitive, energice si cu dorinta de schimbari frumoase. Eu am sentimentul ca va fi un an fabulos mai ales pentru acelea dintre noi care anul acesta vom fi mirese ;).
Acum ca sarbatorile si concediile au trecut e timpul sa incepem pregatirile pentru una din cele mai importante zile din viata noastra.
„Si au trait fericiti pana la adanci batraneti” incepe cu o prima impresie perfecta.
Voi povesti in postarea de azi despre invitatiile catre eternitate – eterninatea voastra ca si cuplu, ca si viitoare familie. Acestea reprezinta primul contact dintre invitati si tonul nuntii.
Documentandu-ma pentru aceasta postare am aflat ca primele invitatii scrise au aparut in anii 1300 cu ajutorul calugarilor care erau printre putinele persoane care stiau sa scrie si sa citeasca. Ce m-a amuzat insa, a fost metoda indienilor care prevesteau o nunta trimitand semnale de fum, impreuna cu o mica inscriptie pe o scoarta de mesteacan.
Slava Domnului ca vremurile acelea au trecut demult iar in momentul de fata putem spune ca nu exista limite in ceea ce priveste modalitatea de a ne invita apropiatii sa ne fie alaturi.
Indiferent daca alegeti o nunta cu tematica rustica, eleganta, haioasa invitatia de nunta ar trebui sa le dea participantilor o idee despre ce ii asteapta in ziua ta magica. Ar fi bine sa te gandesti  la ce culori vei folosi in decorul salii pentru ca acestea sa se regaseasca in invitatii, meniurile de masa, place card-urile si numerele de masa.
In redactarea textului pentru invitatie alegeti-va cuvintele cu atentie si aveti grija ca acestea sa fie lizibile. Culorile pastelate sunt greu de citit asadar asigurati-va ca fundalul este in contrast.
Este bine de stiut ca invitatiile se trimit cu aproximativ 2 luni inaintea evenimentului, mentionandu-se data pana la care se face confirmarea (aprox 3 saptamani inainte de nunta).Dati frau imaginatiei, jucati-va cu culori si texturi dar incercati pe cat posibil sa tineti cont de culorile si tematica nuntii!